Leállás

A mai naptól az oldal átmenetileg leállt. A folytatásról később döntünk. Pár napja már olvashattátok a fórumon a felhívást szerver ügyében.
Kinőttük a tárhelyet, bár ettől még maradhattunk volna a szolgáltatónál sajnos más okok játszottak közre.
Mint ti is tudjátok az ilyen jellegű letöltös oldalak nincsenek biztonságban. Mindig van 1-2 szervezet akinek csípi a szemét a működésünk.
A tárhelyünkön semmilyen illegális dolog nem található, a fórum motorra is érvényes licensszel rendelkezünk.
Sajnos kis hazánkban az ilyen szervezetek a szolgálatót fenyegetik, ugyanis ellenünk nem tudnak semmit tenni, hiszen a tárhelyünkön semmilyen tartalom nincs kivéve természetesen a fórum motort.
Mi csak elvezetünk benneteket a linkekhez, viszont ennyi erővel meg lehetne szüntetni a Google-t, a Skype-ot és az MSN-t is és ugye sok más alkalmazásról ne is beszéljek mint a cset vagy például az mlapos, huponthu-s stb oldalak üzemeltetőit.

Nem hibáztatjuk a szolgáltatónkat, ti se tegyétek. Sok segítséget kaptunk a motor megfelelő optimalizálásában és az akadálymentes futtatásában.
Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik az elmúlt időszakban nyújtott segítséget és támogatást. Korrekt cég, ha valaki weblapot akar hostingolni csak ajánlani tudom őket.

Tehát egyenlőre ennyi. Kísérjétek figyelemmel a blogot további infókért.