Változások a szabályzatban

Sziasztok.

Néhány változás:

- A cseten és a fórumon ne használj sok smileyt. Csak elcsúnyítja a fórumot és a csetet. 1-2 bőven elég. Ha mégis több lenne a kelleténél akkor azok törölve lesznek.

- Aláírásokban és hozzászólásokban tilos bármilyen reklám, e-mail, msn-skype cím, telefonszám megadása. Kivételt képeznek ez alól az adminisztrátorok és a moderátorok akik aláírásban jelezhetik elérhetőségeiket, de hozzászólásokban nekik is tilos ezeket az adatokat megadni. A szabályt szegő aláírások és hozzászólások törlésre kerülnek. A betű mérete legyen normális méret. Szerencsére jól látunk így nem okoz gondot elolvasni azt sem. A nagy méretet átállítjuk normálra de ha sokat kell utánad dolgozni ne lepődj meg egy figyelmeztetésen.

- Kérni csak a kérések topikban lehet. Minden kérésnek külön topikot kell nyitni. Ne legyen egy topikban 2-3 vagy több kérés.

- Filmeket kérni tilos és felesleges, mert nem áll módunkban teljesíteni őket. Az oldal profilja sorozatok, ennél is szeretnénk maradni. A Filmekre vonatkozó kérések törölve lesznek.

Kérek mindenkit, hogy a szabályzatot tartsák be! És olvassátok el időnként. Például most :)